Zaalhuur Nieuw-Vennep

Bent u op zoek naar een geschikte zaalruimte in Nieuw-Vennep? Dankzij het ruime aanbod van Hotel de Rustende Jager vindt u altijd wel een zaal die aansluit bij uw ideeën en wensen. In totaal hebben wij namelijk acht zalen ter beschikking die allemaal over andere eigenschappen beschikken. Dus of u nu op zoek bent naar een locatie voor een vergadering, een intiem (familie)diner of juist een groot feest: bij ons kan het allemaal.

Proef de sfeer

Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk sfeer is, hebben wij onze zalen zoveel mogelijk verschillende uitstralingen gegeven. Een intiem familiediner vraagt namelijk om een andere sfeer dan een trouwfeest. Zo hebben wij zalen met een moderne, frisse uitstraling, maar ook zalen die juist warmte en gezelligheid uitstralen. Op die manier kunnen we altijd een ruimte vinden die bij u past.

Grote groepen

De grootte van de te ontvangen groep is belangrijk in het beslissingsproces. Voor grote groepen is het vaak niet zo makkelijk om een goede, geschikte ruimte te vinden. De Rustende Jager beschikt over verschillende zalen waarin hele grote groepen ontvangen kunnen worden, waarvan de Jachtzaal de grootste is. Ideaal aan deze zaal is dat er twee thema’s mogelijk zijn: een moderne uitstraling of een Amsterdamse uitstraling.

Locatie

Over de bereikbaarheid van de locatie hoeft u zich ook geen zorgen te maken. De Rustende Jager bevindt op een kwartiertje rijden van Schiphol en op een kwartiertje lopen van station Nieuw-Vennep. Daarnaast beschikt De Rustende Jager over een grote parkeerplaats, waar u gasten gratis kunnen parkeren.

Neem een kijkje

Op de speciale pagina over zalen kunt u van al onze zalen een aantal foto’s bekijken en de bijbehorende informatie lezen. Wij begrijpen echter dat foto’s niet alles kunnen zeggen en openen dan ook graag de deuren van de zalen voor u. Als u langs komt, kunt u zelf kijken en ervaren wat voor sfeer de zaal bij u oproept en een beter idee krijgen bij hoe de zaal er voor u uit zal gaan zien.
Als u ons van tevoren even belt, zorgen wij ervoor dat de zalen vrij zijn om te bezichtigen en u niet voor niets langs komt.