Vergaderen in Haarlemmermeer

Voor al uw huur van vergaderruimte in Haarlemmermeer kunt u terecht bij De Rustende Jager in Nieuw-Vennep: zalencentrum met zes verschillende zalen variërend in grootte en sfeer, alle te huren inclusief moderne vergaderfaciliteiten (aanwezig en uitbreidbaar).

DE RUSTENDE JAGER: VERGADEREN IN HAARLEMMERMEER EN BOLLENSTREEK

Bij De Rustende Jager hebben wij ruime ervaring met het organiseren en ondersteunen van grotere en kleinere vergaderingen, overleggen en andere meetings voor bedrijven, instellingen en organisaties uit Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer (Hoofddorp, Nieuw-Vennep enzovoort).

Professionele ondersteuning van uw vergadering, presentatie, event of congres

Het team van De Rustende Jager zal uw bedrijfsevent, congres, presentatie of jaarvergadering met haar professionele expertise en warm enthousiasme tot een klinkend succes maken.

Multifunctioneel vergaderen in het groot en het klein

De multifunctionele zalen van De Rustende Jager bieden alle ruimte voor vergaderingen in allerlei soorten en maten. Uw bijeenkomst kunnen wij – met onze visie van gastheerschap op maat – completeren met een uitstekend verzorgde lunch, borrel, buffet of diner, volledig naar uw wens.

De Rustende Jager: vergaderen met moderne faciliteiten

Uw zalen voor vergaderen beschikken bij De Rustende Jager over alle moderne faciliteiten zoals beamer, geluidsinstallatie en uiteraard gratis WiFi. Hiermee voorzien wij onze gasten uit Nieuw-Vennep, Hoofdorp en de wijdere omtrek van Haarlemmermeer en Bollenstreek van vergaderruimte met hoge kwaliteit voor iedere gelegenheid. De grootste zaal is uitermate geschikt voor grootschalige presentaties of bedrijfsfeesten.

Gastheerschap op maat en persoonlijk contact staan bij ons centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat onze vergadermogelijkheden voldoen aan uw wensen: bespreek het met ons.

De Rustende Jager: vergaderen in kleinere zalen

De Patrijzenkamer is een vergaderzaal die bijzonder geschikt is voor wat kleinschaliger vergaderingen en biedt ruimte aan maximaal 40 personen.

Met een maximale capaciteit van 14 mensen is de Tweede Kamer specifiek bedoeld als zaalruimte voor presentaties, trainingen of overleggen. Deze zaal is voorzien van de modernste audiovisuele apparatuur.

6539 patrijzenkamer  DSC 0143

Grotere zaalruimte bij De Rustende Jager

Naast de horecafunctie kan de Eetkamer ook exclusief worden bestemd voor de vergaderfunctie. Er is plaats voor maximaal 40 personen (samen met de Vossenzaal 140).

De Vossenzaal heeft een maximumcapaciteit van 100 personen, en in combinatie met de Eetkamer van 140. Deze vergaderzaal is eigentijds ingericht met grijze tinten en koperen verlichting.

3886 vossenzaal  DSC 0046

De Rustende Jager: vergaderen met capaciteit

Een geliefde luxueuze plek voor grote bedrijfsevents, congressen of vergaderingen is de Fazantenzaal, die ruimte biedt aan maximaal 200 personen.

De grote Jachtzaal heeft een capaciteit van maximaal 480 personen en is dus erg geschikt voor (zeer) grote gezelschappen op een bedrijfsevent, congres of vergadering.

6546 fazantenzaal  6575 jachtzaal