Speciale opening schaatsbaan Nieuw-Vennep door Piet Paulusma

Nieuw-Vennep, [27-01-2017] – De opening van de schaatsbaan, een initiatief van Stichting (Jeugd) Sport Activiteiten in samenwerking met De Rustende Jager en Winter Events, zal speciaal worden dankzij een bekend gezicht. Piet Paulusma heeft de bijzondere taak op zich genomen om vrijdag 3 februari de schaatsbaan te openen.

Marcel de Jong, eigenaar van De Rustende Jager: “Wij vinden het natuurlijk ontzettend leuk dat Piet Paulusma komt om de baan te openen. Een bekend gezicht voor velen en een man met een passie voor zijn vak. Die hebben wij ook, dus wij passen goed bij elkaar”.

Dat Nederlands bekendste weerman aanwezig zal zijn, is te danken aan Daan Meijer, eigenaar van Meijer Tegels en Sanitair. “Als partner wilden wij iets bijzonders doen. Toen bedachten wij dat het leuk zou zijn om Piet Paulusma uit te nodigen. Wij zijn blij dat hij daar ook zo over dacht.” 

Piet Paulusma zal op 3 februari van 18:00 tot 19:00 uur aanwezig zijn om de schaatsbaan te openen.

Parkeerterrein Rustende Jager

Naast Piet Paulusma, de organisatoren, partners en liefhebbers, zullen ook de leden van Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid (OVHZ) en de winkeliers van Venneperhart aanwezig zijn tijdens deze feestelijke opening. De Ondernemersnetwerkborrel wordt mogelijk gemaakt door Offringa, HCNieuws, Hubo Duwel, OVHZ, Venneperhart, Meijer Tegels en Sanitair en de Rustende Jager.

De schaatsbaan zal van 3 februari tot en met 5 maart open zijn. Voor €4,- per persoon, inclusief schaatshuur, kan er geschaatst worden. Het is de tweede keer dat schaatsliefhebbers terecht kunnen bij De Rustende Jager. In 2016 vond de eerste editie plaats en die was gelijk al een succes. De schaatsbaan stond toen nog naast de ingang van het hotel. Dit keer is uitgeweken naar het parkeerterrein. De baan is dit jaar dan ook groter dan afgelopen jaar.

2163 0900179154bdd46a046adfaa9bea9408