Westeinder plassen - 13km / 17min

Cultuur tot op uw achterdek Aalsmeer biedt Dorpshaven met Crown Theater, een theater met wereldse allure en dito programma. Aalsmeer is uniek met in zijn dorpskern een bioscoop met een van de grootste schermen van Holland. Dorpshaven maakt dat u afmeert pal naast een grote supermarkt, leuke winkels en gezellige uitgaansgelegenheden en restaurants. Boodschappensteiger op loopafstand van de dorpskern van Aalsmeer vanaf de Westeinderplassen en met Cultureel Café Bacchus. Rijke agenda met een gevarieerd programma.

In veel gevallen hoeft u geen eens van boord om unieke evenementen te beleven. U vaart er gewoon heen of gooit een anker uit. Op de Westeinderplassen kunt vanaf uw eigen schip genieten van Plaspop - watertheater, Vuur en licht, een waanzinnig mooi Vuurwerk voorafgegaan door de verlichte botenshow. Wilt feest kom dan zeker kijken naar de Pramenrace een waar spektakel met oude tuinderspramen een waar Carnaval van de Hollandse Plassen.

In de agenda ziet u een op een presenteerblaadje alle mogelijkheden aangereikt. Reden te meer om een verblijf te plannen in Aalsmeer en wellicht uw verblijf te veraangenamen en te verlengen.  

Meer info: www.aalsmeerwesteinder.nl