nlenfrde

Kerst Diner Brasserie

1e en 2e Kerstdag tafel reserveren
tussen 18.00 en 20.00
€ 47,50 p.p. excl. dranken

Reserveren

Amuse
Gamba in een zoet-pittige komkommer marmelade

---

Voorgerechten gepresenteerd in etagères,
voor iedere gast is er een kleine portie van ieder gerecht
en samen vormt dit een voorgerecht:

Rundercarpaccio
met notendressing en Tête de Moinekrullen

Duo van gerookte zalm en Hollandse paling
geserveerd met cocktail- en mosterd / dillesaus

Salade geitenkaas
frisse salade met grove mosterd-honing dressing

---

Citroen Sorbet

---

Licht gebonden kreeftensoep
met Cognacroom

of

Runderbouillon
met fijne groenten en gebakken rundersukade

---

Op de huid gebakken zeebaarsfilet
geserveerd met garnalenrisotto,
gepofte cherrytomaatjes en kreeftensaus

of

Gebakken Tournedos
met rode wijn / sjalottensaus

---

Dessert Noël
verrassend kerst dessert

Reserveren