nlenfrde

Kerst Diner Brasserie

1e en 2e Kerstdag tafel reserveren
tussen 18.00 en 20.00
€ 47,50 p.p. excl. dranken

Reserveren

Amuse
Gamba in een zoet-pittige komkommer marmelade

Voorgerechten gepresenteerd in etagères,
voor iedere gast is er een kleine portie van ieder gerecht
en samen vormt dit een voorgerecht:

Rundercarpaccio
met notendressing en Tête de Moinekrullen
Duo van gerookte zalm en Hollandse paling
geserveerd met cocktail- en mosterd / dillesaus

Salade geitenkaas
frisse salade met grove mosterd-honing dressing

Citroen Sorbet

Licht gebonden kreeftensoep
met Cognacroom
of
Runderbouillon
met fijne groenten en gebakken rundersukade

Op de huid gebakken zeebaarsfilet
geserveerd met garnalenrisotto,
gepofte cherrytomaatjes en kreeftensaus
of
Gebakken Tournedos
met rode wijn / sjalottensaus

Dessert Noël
verrassend kerst dessert

Reserveren