Jagervaart (boottocht)

De Jagervaart boot biedt plaats aan maximaal 12 personen en beschikt over een eigen schipper die tijdig roept dat u even moet bukken voor de soms lage bruggen in het traject. Tijdens de tocht is er veel te zien en hoeft het u aan niets te ontbreken. U wordt voorzien van een hapje en een drankje.

Ook een geluids-installatie is aan boord aanwezig. Opstappen of uitstappen kan bij Hotel de Beurs of De Rustende Jager. Door deze unieke samenwerking met de Jagervaart is een leuke combinatie te maken van varen en feesten.

Het is desgewenst mogelijk bij de Calatravabrug (luit) aan te meren voor een heerlijke picknick of BBQ. Ook is deze prachtige locatie geschikt voor een originele product- of bedrijfspresentatie.

Jagervaart1   Jagervaart2   Jagervaart3

De vaarroute

De Hoofdvaart werd in 1852 gegraven na de droogmaking van de Haarlemmermeer en is een markant kanaal dat De Kaag en Lijnden verbindt en dwars door Nieuw-Vennep en Hoofddorp loopt. Het bijna 25 kilometer lange kanaal wordt al bijna 50 jaar niet meer bevaren. Toch biedt de interessante geschiedenis van dit kanaal, de prachtige polderlandschappen en bruggen een mooi decor om doorheen te varen. U kunt nu eindelijk de Haarlemmermeer vanaf het water van de hoofdvaart bekijken. Uw trouwerij, personeelsuitje, verjaardag, jubileum of feest wordt nog leuker met de Jagervaart.

De route kan geheel naar wens ingevuld worden. U kiest één van de opstapplaatsen en geeft twee weken van te voren uw wensen op.

De standaard route is een twee uur durende route die loopt van Nieuw-Vennep naar Hoofddorp en terug.

Met een hapje en een drankje door de Hoofdvaart.

 

meer informatie & contact