Hotel Nieuw-Vennep

Hotel De Rustende Jager, een familiebedrijf in hart en nieren, is al sinds 1941 in handen van familie De Jong en zit op een centrale plek in Nieuw-Vennep. Dankzij de ligging is het een zeer gewilde overnachtingsplaats voor veel toeristen. Luchthaven Schiphol ligt namelijk op slechts een kwartiertje rijden en de buurt zijn veel toeristische trekpleisters te vinden, bijvoorbeeld de kleurrijke bollenvelden, Keukenhof en de hoofdstad Amsterdam.

Hotelkamers

Als u op zoek bent naar een comfortabele overnachtingsplek, bent u bij De Rustende Jager in Nieuw-Vennep aan het juiste adres. Het hotel beschikt over 45 smaakvol ingerichte hotelkamers ****, welke van diverse faciliteiten zijn voorzien. Zo is er onder andere gratis wifi aanwezig.

Zoekt u tijdens u verblijf gezelligheid en een plek voor een hapje of een drankje? Bij restaurant De Brasserie is dit allemaal aanwezig. Voor ontbijt, lunch, diner, drankje of kopje koffie kunt u hier terecht. En, wanneer de zon schijnt, kunt u er ook voor kiezen om plaats te nemen op het ruime terras. Dan kunt u al het goeds combineren: genieten van al het lekkers ín de zon.

Thuis voelen

De Rustende Jager wilt dat u zich thuis voelt. Dit willen zij niet alleen bereiken bij gasten die voor langere tijd blijven en vaker komen, maar ook de gasten die kort verblijven of voor de eerste keer in het hotel zijn. Het personeel is vriendelijk en met de klantgerichte service zal het u aan niks ontbreken.

Voor als u langer dan een maand in het hotel wilt verblijven, zijn er appartementen beschikbaar. Hierin is alles aanwezig wat iemand nodig heeft: een woonkamer, keuken, slaapkamer (voor 2 of 4 personen) en een badkamer met douche en/of bad. Daarnaast is er ook een algemene mogelijkheid om de was te doen.

Bereikbaarheid

Voor het hotel, aan de Venneperweg in Nieuw-Vennep, is een ruime parkeergelegenheid aanwezig. Gasten en bezoekers kunnen gratis gebruikmaken van deze faciliteit. Verder is het hotel ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Voor de deur bevindt zich een bushalte (Rustoordstraat) en het NS Station Nieuw-Vennep ligt op zo’n zeven minuten lopen.

Kijk voor meer informatie en direct reserveren hier.