Catering Nieuw-Vennep

Party Catering Service De Rustende Jager is gevestigd in Nieuw-Vennep en verzorgt al jaren de catering voor allerlei feesten en partijen in Nieuw-Vennep en omstreken. Dankzij de professionele apparatuur, het vakkundige en vriendelijke personeel en de jarenlange ervaring kan uw evenement, hoe klein of groot dan ook, net dat beetje extra krijgen.

Klein, persoonlijk feestje

Wanneer u samen met uw familie en vrienden iets te vieren heeft, thuis of op locatie, kan het fijn zijn om catering te regelen. Op die manier bespaart u uzelf het voorbereidingswerk in de keuken en kunt u zelf meer genieten van de festiviteit. Naast complete diners kunt u er ook voor kiezen om alleen kleine hapjes als bittergarnituur te laten verzorgen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, waardoor het ook voor de kleinere gelegenheden als verjaardagen interessant is om catering te regelen.

Het groots aanpakken

Heeft u echter iets bijzonders te vieren en wilt u het groots aanpakken? Dan kan dat uiteraard ook. Alles is in huis voor de perfecte verzorging van uw feest op elke locatie. Een receptie of compleet diner voor 250 personen bijvoorbeeld? Geen probleem. En om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u naast de catering ook de nodige materialen en aankleding laten verzorgen. Op die manier kunt u het evenement precies de uitstraling geven die u voor ogen heeft.

Eigen beheer

Het voordeel van Party Catering Service De Rustende Jager is dat vrijwel alle benodigdheden in eigen beheer zijn. Zo wordt er niet alleen met u meegedacht over wat de beste optie is met betrekking tot catering, het materiaal en/of de aankleding, maar worden ook transport en op- en afbouw door eigen medewerkers gedaan. Voor u als opdrachtgever prettig en vertrouwd.

Iets te vieren?

Dus heeft u binnenkort iets te vieren in Nieuw-Vennep of omstreken en bent u op zoek naar de perfecte verzorging van uw feest, receptie of diner? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor een afspraak op locatie. Daar kunnen dan ter plekke alle mogelijkheden worden bekeken en wensen worden besproken, zodat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken.