Catering

Uw verjaardag, huwelijksfeest, opening of receptie bij u op het bedrijf of bij u aan huis? Party Catering Service De Rustende Jager heeft alles in huis om uw activiteit op locatie tot een succes te maken.

Of het nu de bedrijfshal van een fabriek, kantoorpand of in de buitenlucht is… een feest geven verzorgd door Party Catering Service De Rustende Jager biedt een scala aan mogelijkheden.

Party Catering Service De Rustende Jager onderscheidt zich door haar oog voor detail, het meedenken en adviseren, de persoonlijke benadering en doordat vrijwel alle benodigdheden in eigen beheer zijn. Ook transport en op- en afbouw worden door eigen medewerkers verzorgd - prettig en vertrouwd voor u als opdrachtgever.

Door professionele apparatuur, vakkundige, vriendelijke medewerkers en jarenlange ervaring staat Party Catering Service De Rustende Jager garant voor een perfecte service. De verzorging van hapjes en/of buffetten is optimaal – met zorg bereid, erg smakelijk en een lust voor het oog en met zorg bereid.

Dranken worden koel en koffie heet geserveerd, of het nu is voor een drankje en hapje voor 25 personen of een compleet diner voor 250 personen, Party Catering Service De Rustende Jager verzorgt alles naar uw wensen.

Meer weten?

Graag maken wij, geheel vrijblijvend, een afspraak met u op locatie. Aan de hand van dit gesprek stellen wij graag een offerte op maat voor u samen.

Huur materialen

Is alleen de verzorging van materialen, bittergarnituren of (buffet) diner gewenst? Ook daarvoor bent u bij Party Catering Service De Rustende Jager in Nieuw-Vennep aan het juiste adres.