Business hotel regio Schiphol

Uw collega’s van een buitenlandse vestiging komen naar Nederland over voor het jaarlijkse overleg. Of u belegt een salesmeeting met uw medewerkers uit binnen- en buitenland. Twee scenario’s waarvoor u op zoek gaat naar een geschikte vergaderlocatie in de buurt van Schiphol.

Zoek niet verder! Kies voor De Rustende Jager in Nieuw-Vennep, uw out-of-the-box businesshotel in de regio Schiphol, gelegen in de nabije omgeving van het vliegveld.

Inrichting en sfeer

De Rustende Jager is een grote evenementenlocatie voor zowel zakelijke als feestelijke evenementen met de persoonlijke uitstraling van een familiehotel. Van een jaarlijkse personeelsvergadering tot een bedrijfsfeest of congres. Met multifunctionele eventzalen en vergaderzalen, een sfeervolle brasserie en dito café, voldoende parkeergelegenheid en een fantastische ligging is het de ideale locatie voor uw meeting, overleg of vergadering.

Vergaderen op unieke locatie

Wij bieden vergaderfaciliteiten voor 14 tot 250 personen (in één enkele zaal) of nog meer (bij geschakelde zalen) in een sfeervol familiehotel met vergaderzalen, uiteraard hotelkamers, maar ook een restaurant, catering en logistieke, organisatorische en administratieve ondersteuning. Van vergaderzaal met moderne uitrusting en apparatuur tot overnachting, van catering tot vervoer naar en van onze locatie.

Al onze zalen beschikken over gratis WiFi. Zij kunnen naar wens worden voorzien van: projectiescherm, beamer, grootbeeld-tv inclusief dvd-speler, flip-over, whiteboard.

Arrangement of zaalhuur

De grootte van onze vergaderzalen varieert van 45-350 m2. Indien u gebruik maakt van één van onze vergaderarrangementen, brengen wij geen zaalhuur in rekening. Een arrangement is al mogelijk vanaf 4 uur tot en met 32 uur of langer. Er zijn diverse vergaderopstellingen mogelijk, afhankelijk van de gehuurde zaal of zalen (u-vorm, theater, cabaret enzovoort)

U huurt per dagdeel (08.00-12.00, 13.00-17.00 en/of 19.00-23.00 uur). De zaalhuur van de Tweede Kamer (voor maximaal 14 personen) is inclusief het gebruik van de beamer met scherm, de flip-over en de verschillende whiteboards.

Locatie en omgeving

Ons hotel is ideaal gelegen vlakbij bruisend Amsterdam en statig Haarlem, met ook onze hofstad Den Haag en Rotterdam op circa een half uur reisafstand. Dicht bij Bollenstreek, Keukenhof en 20 minuten per auto van het strand (Noordwijk, Zandvoort en Langevelderslag). Schiphol International Airport is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Gratis parkeren voor de deur op een zeer ruime parkeerplaats.

Eten en drinken

De Rustende Jager beschikt over een eigen brasserie, café en lounge evenals een uitstekende cateringservice.

Overnachten

Ons bedrijf beschikt over 42 comfortabele, eigentijdse hotelkamers en 3 appartementen.

Contact

T +31 (0) 252 629 333
E
Venneperweg 471, 2153 AD Nieuw-Vennep